Artikelen over babyartikelen

Het hitteplan voor je kindje

Met deze hittegolf hebben wij het al bijzonder warm, maar baby’s hebben het een stuk lastiger. Ze slapen het best bij een temperatuur tussen de 16 en 20 graden, dus in slaap komen met deze hitte is bijna onmogelijk. Natuurlijk helpt het om het kamertje te luchten voordat je kindje gaat slapen, maar er zijn veel meer handige tips:

Lees meer >>

Op 26 juli 2018

Bambino Baby & Kidsstore. Dé specialist in babyartikelen!

Bambino Baby & Kidsstore. De babywinkel waar u moet zijn! Wie babyartikelen zoekt moet bij Bambino Baby & Kidsstore zijn. Wij zijn al sinds 1998 een begrip in de babywereld. Wij verkopen al jarenlang babyartikelen zoals: babykamers, babybadjes, babykamers, autostoelstjes,badsetjes,buggy's, eetstoelen, kinderstoelen etc.etc. Jarenlange ervaring! Wij maken al jarenlang onze klanten blij ...

Lees meer >>

Op 4 augustus 2017

'Baby van drie maanden herkent al emoties'

Pasgeboren baby’s zijn al in staat om emoties van anderen te herkennen. Dat hebben Britse wetenschappers aangetoond.

Lees meer >>

Op 1 juli 2011

Vrouwen wekken bevalling op met pittig eten of seks

Meer dan de helft van de vrouwen in een Amerikaans onderzoek probeert tegen het einde van de zwangerschap een bevalling op te roepen. Dit doen zijn door lopen, het hebben van seks, pittig eten en het stimuleren van hun tepels.

Lees meer >>

Op 21 juni 2011

Cystic fibrosis toegevoegd aan hielprikscreening

Pasgeborenen worden vanaf 1 mei via de bekende hielprik voortaan ook getest op cystic fibrosis (taaislijmziekte of CF). De verwachting is dat jaarlijks gemiddeld 30 kinderen met cystic fibrosis worden opgespoord.

Lees meer >>

Op 2 mei 2011