Kinderbretels & petjes

Op zoek naar nostalgische kinderbretels met een bijpasssende retro jongenspet? Deze nostalgische bretels - exclusief vervaardigd voor kinderen - geven de juiste uitstraling bij een bruiloft, verkleedpartij of completeren een klassieke casual kledingset. Klassiek, stijlvol, maar ook hip en retro!

Nostalgie herleeft bij deze luxe kinderbretels met galgen! De bretels zijn van een professionele kwaliteit en geven een leuke sfeer aan een mooie kledingset. Maar ze zijn ook handig en flexibel in gebruik: bij 'gewone' bretels met leren galgen moet je vaak een bijpassende broek met knoopjes vinden, waardoor de patten passen. Deze bretels helpen een handje.. de leertjes hebben zelf klipsluitingen! Officieel heet het model van deze luxe kinderbretels: zadelkap met patten en klip. Ze zijn nu exclusief voor kinderen vervaardigd.


De bretels hebben een groot bereik doordat ze verstelbaar zijn, de maximale lengte is 75 cm. Naar schatting passen deze bretels het mooist bij jongens met maat 92 t/m 140.


Geweldig leuk voor een bruidsjonker, of voor een jongetje verkleed als Ot, Dik Trom, Ciske of Pietje Bell...
Deze bretels zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerblauw en bruin. Er zijn mooie bijpassende klassieke jongenspetten (model flat cap of kruimelpet, met geruite/effen wollen/linnen stof) verkrijgbaar.

Op September 16, 2009