Babyshop WiegjeZnl


Langestraat 176 5038 SH Tilburg
0137850463 Klik om te bellen

Over Babyshop WiegjeZnl

In het centrum van Tilburg vindt u de meest 'Creatieve Babywinkel' van Nederland met een ruim aanbod aan handgemaakte en natuurvriendelijke artikelen voor Baby & Peuter.

In haar winkel en online winkel vindt u haar unieke wiegjes, een ruim aanbod aan houten speelgoed, (biologische) kinderkleding, erganomische draagzakken (Tula), natuurrubberen babyspeelgoed, 100% natuurlijke verzorgingsproducten, natuurrubberen fopspenen, houten geboortekaartjes, (biologische knuffels, persoonlijke (kraam)cadeau's zoals lampen en kroonstoeltjes met naam, boeken en nog veel meer.

Naast ons ruim en uniek assortiment biedt Babyshop WiegjeZnl u de mogelijkheid om uw wiegje opnieuw te laten bekleden en/of een wiegmatras op maat te laten maken. Maak een vrijblijvende afspraak voor wiegbekleding op maat om al uw wensen te bespreken.

Laten bekleden van uw wieg, wiegbekleding, wiegmatras op maat, boxkleed, stootkussen, bijpassende lakens op maat, het is allemaal mogelijk!

Bezoek onze website, online babywinkel (webshop) of kom langs in onze vestiging aan de Langestraat 176 in het centrum van Tilburg.

Foto's

Babyshop WiegjeZnl in het kort

Verkoop van

Autostoeltjes
Draagzakken en draagdoeken
Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Meubels
Schoentjes
Speelgoed

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Babyshop WiegjeZnl


Langestraat 176 5038 SH Tilburg
0137850463 Klik om te bellen