Blikken en Blozen


Zuiderkeerkring 304 2408 TJ Alphen aan den rijn
06-14340221 Klik om te bellen

Over Blikken en Blozen

Blikken en Blozen is een unieke webwinkel in kinderaccessoires. Trendy artikelen die van de baby- en kinderkamer een échte blikvanger maken. Bijzondere fotolijsten, zachte kleden, betoverende verlichting, vrolijke kussens, fleurige tassen, kleurige knuffels. De inspirerende webshop van Blikken en Blozen heeft veel verschillende artikelen voor net zoveel verschillende wensen.

Het team van Blikken en Blozen houdt de trends op het gebied van woon- en lifestyle goed in de gaten en vult de collectie meerdere malen per jaar aan met de allernieuwste, leukste, liefste, puurste artikelen. Alles eenvoudig vanuit huis te bestellen. Aflevering op het door jou opgegeven adres. Nieuwsgierig geworden? Met of zonder strik? Blikken en Blozen cadeauservice! Ook voor bedrijven! Wil je dat we jouw aanschaf als cadeau ingepakt versturen naar het adres van de jarige, pasgeborene of andere gelukkige? Ook dat is mogelijk. Stel zelf een geboortekoffertje (jongen/meisje/neutraal) samen. Altijd handig om op voorraad te hebben. Check onze rubriek kraamcadeau voor meer info en ideeën.

Onze merken; Bibelotte, Rescued! opbergblikken, , BamBam, Bakker Made With Love, Klippan dekens, Djeco speelgoed, Janod speelgoed en nog veel meer.

Foto's

Blikken en Blozen in het kort

Verkoop van

Kinderkamers
Kraamcadeautjes
Speelgoed

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Blikken en Blozen


Zuiderkeerkring 304 2408 TJ Alphen aan den rijn
06-14340221 Klik om te bellen