Ciscas baby kleding


de Alpen 29 8303 GC Emmeloord

Over Ciscas baby kleding

Waarom is Ciscas baby kleding de beste keuze voor jou?

Ik maak babykleding op maat. Het maken van prematuur kleding en bedrukken doe ik ook. Op verzoek kan je bij mij bijna alle babyartikelen bestellen, waarbij de laagste prijs wordt gehanteerd. Dit speciaal voor (alleenstaande)moeders/ouders die een laag budget hebben. Want bij reguliere babyzaken is babykleding en artikelen duur.

Meer over Ciscas baby kleding:

Ik ben een een nieuw eenmansbedrijf. mijn drijvende kracht zijn mijn eigen kinderen. door nu zelf kleding te maken vind ik wel het leuke en het uitzonderlijke aan baby en kinderkleding. met shoppen naar kleding is het stelselmatig het net even niet dat het echt in de smaak valt. mijn bedrijf staat voor kwaliteit, en baby's en kinderen hun eigen Unique kleding te voor zien naar de wensen van hun ouders, opa's tantes, enzovoort . wat wil ik in de toekomst bereiken. ik wil graag een grote tevreden klanten kring op bouwen die graag komen schoppen bij mij en hun ideeën verwezenlijken met behulp van mij . Dit kan van af baby tot puber. uiteraard kunnen we Heren en Dames kleding ook bedrukken. Tevens hoort bedrukken van mokken en andere materialen ook tot de mogelijkheid om te bedrukken met leuke teksten en items .

Wat kan Ciscas baby kleding je bieden?

de uniek verkoop punten is, dat we ook de low budget met kwaliteit willen bedienen. niks is er leuker als ontwerpen van ouders te creëren. voordelen zijn dat mensen de keus hebben in standaard artikelen en zelf bedachte artikelen. ook standaard artikelen ben ik in staat om als nog items op toe te voegen die de klant graag er op zie. dit kan zijn druk werk borduur werk. zelfbedachte artikelen of patronen werk ik uit en maak ik tegen schappelijke prijzen. presenteren, we presenteren voornamelijk via mijn facebook account voorbeelden van ontwerpen. de link van facebook is op de website. druk werk en kleding is op de site overzichtelijk te vinden. andere baby artikelen van kolf tot kinderwagen is verzoek in dienen met wat je zoek, merk met afbeelding ik ga dan op zoek naar de goedkoopste deal. dit is heel handig voor zwangere vrouwen waar bij ik help hun baby uitzet bij elkaar te krijgen helemaal naar wens. Service, klant tevredenheid staat bij mij op nummer 1,daar hoort dus kwaliteit gericht bij. het omvat ook het oplossen van problemen en het serieus behandelen van klachten. ook mee denken in de wensen van klanten is een must. ook sta ik voor zo snel mogelijk artikelen bij de klant te bezorgen. het snelle bezorgen mag alleen niet te nadeel worden aan de kwaliteit van zelf gemaakte producten daar in laat ik duidelijk weten hoe lang dit proces duurt van te voren.

Wie gingen je voor?

mijn klanten komen voornamelijk uit mijn facebook contacten. ook de moeders van de school van mijn kinderen. deze mensen hebben mij de moed gegeven vanwege hun tevredenheid om mijn eigen webshop te beginnen. waar streef ik naar omtrent tevredenheid en ervaring klanten. Het enige wat voor mij telt is dat ik klanten blij maak met mijn artikelen en mijn eigen creaties. Welk Aspect van de service waarderen mijn klanten van mijn service het meest. het creëren van ideeën en de uitvoering daar van. soms valt de klant zijn creatie tegen dan help ik de klant en herhaal ik het proces zonder extra kosten. daarom kan een proefmodel heel belangrijk zijn.

Ciscas baby kleding in het kort

Verkoop van

Autostoeltjes
Dekentjes
Draagzakken en draagdoeken
Het bedrukken van kleding, en handgemaakte kleding.ook bedrukken we cadeau artikelen zo als mokken, deur en raam stickers stickers voor op de auto zo als baby on board
Kinderwagens
Kleding
Kraamcadeautjes
Schoentjes
Speelgoed
Zwangerschapskleding

Online verkoop (webshop)

Ja

Zaterdag geopend

Ja

Zondag geopend

Ja

Onze locatie

Ciscas baby kleding


de Alpen 29 8303 GC Emmeloord