Confetti


Boschstraat 68 6211 AX Maastricht
0681352263 Klik om te bellen

Over Confetti

Waarom is Confetti de beste keuze voor u?

Confetti is een totaalconcept. De winkelbeleving is hoog door de unieke inrichting met vrolijke pastelkleurtjes. Bovendien is de winkel gecombineerd met een kidsproof horecagedeelte waar de kinderen kunnen spelen en verantwoord kunnen eten. Daardoor kunnen de papa's, mama's, opa's en oma's tijdens, voor of na het shoppen ook even heerlijk ontspannen onder het genot van een goede kop koffie en een heerlijke lunch. De winkel Confetti is een met de webshop Happily ever after deco die is verkozen tot hipste webshop van Nederland en Belgie in 2016!

Meer over Confetti :

Niet voor niets is onze slogan: 'Confetti maakt van elke dag een feestje'. Dit is wat we doen en waar we voor staan. Lekker genieten met en van de kinderen. Lekker snuffelen tussen de mooie producten die we aanbieden in de winkel en genieten in ons family café.

Wat kan Confetti u bieden?

Bij Confetti wordt je met een lach ontvangen en het Confetti team staat altijd voor je klaar (wanneer jij dat wilt!). Wij zijn constant op zoek naar nieuwe trends, merkjes en producten waardoor ons assortiment altijd spannend, schattig en verrassend is.

Wie gingen u voor?

Onze klanten (of liever gasten) komen bij ons de leukste cadeautjes shoppen en gelijk een lekkere kop koffie drinken. Vriendinnen plannen een heel uitje bij confetti waarbij er geshopt wordt, de kinderen lekker spelen en de vriendinnen bijkletsen tijdens de lunch. Maar ook opa's en oma's en papa's (op papadag) vinden hun weg naar onze kids conceptstore. Een groot kenmerk van Confetti is dat het een lach tovert op de gezichten van jong en oud en dat is iets waar we trots op zijn!

Confetti in het kort

Verkoop van

Kleding
Kraamcadeautjes
Schoentjes
Speelgoed

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Confetti


Boschstraat 68 6211 AX Maastricht
0681352263 Klik om te bellen