El Bambino


(geen bezoekadres) Dahliastraat 59 4904 CW Oosterhout
06 30737584 Klik om te bellen

Veilig en betrouwbaar
Webwinkelkeurmerk
Vandaag besteld = binnen 1-2 werkdagen in huis

Over El Bambino

El Bambino (www.elbambino.nl) is een webshop in babyartikelen uit Oosterhout (Noord-Brabant). Ben je zwanger en verwacht je een kindje? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor op kraamvisite of babyshower? Je kunt bij ons terecht voor allerlei leuke babyproducten.

Over ons
In september 2021 is El Bambino opgericht door Riccardo en Claudia Leupen.

Achtergrond
De geboorte van onze zoon Dylano heeft ons geïnspireerd tot het oprichten van onze webshop in babyartikelen, El Bambino.
In 2020 werd de eerste Lock-down afgekondigd in Nederland vanwege de coronapandemie. Deze lock-down zorgde ervoor dat niet-essentiële fysieke winkels zoals winkels met babyartikelen, gesloten moesten worden. Precies in deze periode hebben wij zelf ervaren hoe fijn het is om toch babyartikelen te kunnen kopen via het internet.

Onze zoon werd in 2021 geboren met een hartafwijking, een afwijking die pas enkele dagen na zijn geboorte werd ontdekt. Direct na het ontdekken van de hartafwijking is hij met spoed verplaatst naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. Hij kwam terecht op het intensive care voor kinderen en moest zo snel mogelijk geopereerd worden.

Het onverwachte ziekenhuisavontuur zorgde voor een tekort aan babykleertjes. Uiteraard hadden we verschillende babykleertjes meegenomen in de vluchtkoffer, maar de juiste maat was toen nog onbekend. Er volgde een grote uitdaging door sluiting van fysieke babywinkels in Nederland en de toen geldende avondklok. Er bleef één mogelijkheid over: online winkelen. Het oprichten van de webshop El Bambino komt voort uit deze ervaring. Een webwinkel is essentieel en dat hebben wij als geen ander ervaren.

El Bambino
El Bambino staat voor kwalitatieve goede producten voor de allerkleinsten. Het assortiment bestaat uit babyproducten voor jongens en meisjes. Het zijn producten waarvan wijzelf hebben ervaren dat deze erg handig zijn om te gebruiken.

El Bambino in het kort

Verkoop van

Bad en douche producten
Bijtringen
Buggyboekjes
Cadeaupakketten
Knuffeldoekjes
Kraamcadeautjes
Rammelaars
Slaapzakken
Slabbetjes

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

El Bambino


(geen bezoekadres) Dahliastraat 59 4904 CW Oosterhout
06 30737584 Klik om te bellen