Enjoy & Live


Dorpsstraat 95 2421 AW Nieuwkoop
0172751238 Klik om te bellen

Over Enjoy & Live

De winkel Enjoy & Live is gelegen in het midden van het groene hart. De winkel heeft een oppervlakte van 210 m2. Het aanbod in de winjek is groot! De straat biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook biedt het centrum van Nieuwkoop een grote diversiteit aan winkels. En kun je bij diverse horeca gelegenheid terecht voor een hapje en een drankje. Leuk om er een dagje uit van te maken!

 

U vindt nergens zo’n groot aanbod aan baby/kinderkleding, kraamcadeaus, feestartikelen en cadeaus als bij Enjoy & Live! Betaalbare cadeaus als tassen, douche geurlijn, woonaccessoires en nog veel meer. Laat bijvoorbeeld eens een leuk artikel personaliseren met een naam of een tekst. Dit kan op een lief knuffeltje, koffertjes, houten speelgoedkisten en natuurlijk op kleding. De mogelijkheden zijn enorm! Merken als; Noppies, B.Nosy, Lodger, Dooky, Jubel, Sturdy, Tumble N Dry, Tidlo, wishbone, Happy horse, Tiamo, Bess, Sophie de Giraf, Milestone, Feetje, Woodenbuttons, Zazu, Born to be famous, Little dutch etc.


Wij zijn altijd op zoek naar de leukste en nieuwste artikelen en merken op het gebied van lifestyle voor baby & kids en unieke cadeaus. Onze fysieke winkel vindt u aan de Dorpsstraat 95, 2421 AW Nieuwkoop.
Hier is het assortiment groot!

 

WWW.ENJOYANDLIVE.NL

Foto's

Enjoy & Live in het kort

Verkoop van

Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Schoentjes
Speelgoed

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Enjoy & Live


Dorpsstraat 95 2421 AW Nieuwkoop
0172751238 Klik om te bellen