Fiep&Miep


De Bruijnstraat 6 4871 XH Etten-Leur

Over Fiep&Miep

Waarom is Fiep&Miep de beste keuze voor jou?

Samen spelen en leren, daar staat Fiep&Miep voor! Hier is niet alleen een groot assortiment in speelgoed en baby producten zoals kamers en knuffels te vinden maar ook handgemaakte producten zoals luiertaarten, premature baby kleertjes en geboorteborden. Dus wil je graag iets origineels cadeau geven of wordt je baby te vroeg geboren en kun je geen leuke kleertjes vinden? Of heeft u hetzelfde probleem als wij hadden met onze tweeling, nergens twee dezelfde setjes te vinden, dan bent u bij Fiep&Miep aan het juiste adres!

Meer over Fiep&Miep:

Alles is begonnen met mijn liefde voor onze kinderen. Ik doe alles voor een blij kind! Zelf hebben wij een tweeling en konden wij nergens twee dezelfde setjes kleren vinden in de premature maatjes of een leuk geboortebord met twee namen. Hierom ben ik dit zelf gaan maken. Hiermee wil ik bij ouders van een klein wondertje die het al enorm druk hebben met de zorg voor hun kleintje de druk weghalen om te zoeken naar kleertjes. En welk kind is nu niet blij met een leuk cadeautje voor hun verjaardag? Of met een cadeautje voor de feestdagen? Hiervoor is er een super breed assortiment in speelgoed, kinderfietsen en knuffels!

Wat kan Fiep&Miep je bieden?

Omdat ik alles doe voor een blij kind probeer ik altijd de beste service te bieden en mee te denken met de klant. Een cadeautje voor sinterklaas? Geef het door en het wordt leuk ingepakt. Snel een setje kleertjes nodig omdat je kleintje te vroeg geboren is? Ik werk door tot in de nacht om te zorgen dat je snel de kleertjes in huis hebt, en woon je in de omgeving van Etten-Leur dan wordt het nog persoonlijk gebracht ook! Ook is het natuurlijk super fijn dat je echt alles voor kinderen kan vinden op de webshop. Zo hoef je niet alle winkels of het hele internet af te struinen om je baby uitzet bij elkaar te krijgen of hoef je voor je kinderen van verschillende leeftijden niet of 3 sites een cadeautje te bestellen voor sinterklaas.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten krijgen de service die ze verdienen. Ik zal altijd mijn best doen om iemand blij te maken. Het is altijd super leuk om van een klant te horen dat de service super is. Dat ze het fijn vonden dat de cadeautjes leuk ingepakt werden of dat het super lief is dat de cadeautjes gebracht worden wanneer het hun uitkomt.

Fiep&Miep in het kort

Verkoop van

Autostoeltjes
Dekentjes
Draagzakken en draagdoeken
Geboorteborden
Kinderkamers
Kinderwagens
Kleding
Kraamcadeautjes
Meubels
Schoentjes
Speelgoed

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Fiep&Miep


De Bruijnstraat 6 4871 XH Etten-Leur