Hakitiki


Willemstraat 34 2282 CC Rijswijk
06 51762485 Klik om te bellen

Over Hakitiki

De complete inrichting voor je babykamer, zwangerschapskleding, baby- en kinderkleding, speelgoed én een goede kop koffie. Voor dat alles kun je terecht in de nieuwe conceptstore Hakitiki in Oud-Rijswijk.

Aan de Willemstraat is een bijzondere winkel geopend: Hakitiki, uit het Hawaïaans vertaald: ‘je bent mooi, zoals je bent’.

Shoppen met kids
Eigenaresse Lindsay van Bergenhenegouwen heeft tien jaar in de retail gewerkt voor ze haar droom waar maakte: een eigen retail-conceptstore voor baby’s en kinderen. “Het belangrijkste is dat kinderen zich hier welkom voelen. In de paskamers kun je dansjes maken in het discolicht terwijl je je nieuwe outfit in de lachspiegel bewonderd.” Ook is er voor de kleintjes een speelhoek.In de winkel vind je onder andere deze merken: Stokke, House of Jamie, Feetje, Noppies, Mayoral, Jellycat, Z8, Rubbabu, Viking Toys, Seven one Seven, Janod, Little Indians, Snurk Amsterdam, Sofie Schnoor, Dear Sophie en Supermom.

Café
Shoppen met een kindje is vaak een heuse sport, bij Hakitiki kun je dan ook even lekker uitpuffen met een kopje koffie of thee. Het Early Birds café is maandag tot en met zaterdag vanaf 08.30 uur geopend voor een ontbijtje, koppie koffie en taartje. Ook kun je er later op de dag lunchen.

'Je bent mooi zoals je bent'

Foto's

logo

Hakitiki in het kort

Verkoop van

Dekentjes
Geboortekaartjes
Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Meubels
Schoentjes
Speelgoed
Zwangerschapskleding

Speciaalzaak

Ja

Zaterdag geopend

Ja

Onze locatie

Hakitiki


Willemstraat 34 2282 CC Rijswijk
06 51762485 Klik om te bellen