Jut & Juul Lifestyle for Kids


Nieuwe Rijn 58 2312 JH Leiden
071-5146016 Klik om te bellen

Over Jut & Juul Lifestyle for Kids

Jut en Juul Lifestyle for Kids is dé hippe babywinkel in Leiden. In 2014 zelfs uitgeroepen tot 1 van de 5 beste/leukste babywinkels in Nederland!

Jut en Juul staat voor lief en stoer, kwaliteit, eerlijke handel en is gek op bijzondere en trendy items.

Zoek je iets unieks op het gebied van de inrichting en aankleding van de baby- of kinderkamer, de verzorging van baby's en kleuters, kraamcadeautjes en bijzonder speelgoed, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit prachtige bedden van Leander, lakentjes, dekens, quilts, badcapes, boxkleden, prachtige muziekdozen, kussens, bijzondere knuffels, handgemaakte lampen, schilderijtjes en vele andere accessoires die je naar hartenlust kunt combineren!

Wij verkopen o.a. de merken Koeka, Cottonbaby, Baby's Only, Imps en Elfs Lifestyle Collectie, Skip Hop, 3Sprouts, Lodger, Esthex, Franck en Fischer, Klippan, Moulin Roty, Maileg, Z8 newborn en nog veel meer!!

Heeft u geen tijd om gezellig een keer langs te komen, geen probeem!
Jut en Juul heeft ook een webshop waarin meer dan 2500 artikelen zijn opgenomen. Alle artikelen uit de webwinkel zijn, mits anders vermeld, in voorraad. Hierdoor zijn wij in staat om heel snel te leveren!

Klanten uit de regio zoals Oegstgeest, Leiderdorp, Katwijk, Voorschoten, Den Haag, Wassenaar en Rijnsburg weten inmiddels onze winkel te vinden.

Foto's

Jut & Juul Lifestyle for Kids in het kort

Verkoop van

Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Meubels
Schoentjes
Speelgoed

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Jut & Juul Lifestyle for Kids


Nieuwe Rijn 58 2312 JH Leiden
071-5146016 Klik om te bellen