Keep on Giving


Brahmsstraat 40 6904 DD Zevenaar
06 18921916 Klik om te bellen

Over Keep on Giving

Bekijk https://www.keepongiving.nl voor meer weetjes!

Iets wat zo klein lijkt, maar voor mij een belangrijk onderdeel is van een bedrijf; wie ben ik en waarom doe ik wat ik doe? Ik vind dit belangrijk, zodat u dan weet wie er achter ‘Keep on Giving’ als bedrijf zit en wat mij motiveert. Dat maakt het net wat persoonlijker

Mijn naam is Debbie. Ik ben een creatieveling, duizendpoot, harde werker, gezelschapsmens, trotse moeder en een echte levensgenieter. Als 35-jarige heb ik al aardig wat gezien op de arbeidsmarkt. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en verschillende banen gehad. Van leerkracht, sociaalpedagogisch werker tot verzorgende en uiteindelijk teamleider in een verpleeghuis. Ook heb ik al die tijd een grote droom gehad om een eigen bedrijf te starten, al heb ik nooit geweten wat ik precies wilde doen. Het zou in ieder geval iets creatiefs moeten zijn.

Het bleef voornamelijk bij dagdromen en deze dromen belanden vervolgens weer in de ijskast. Het leek een ongrijpbaar en onrealistisch doel, tot ik vorig jaar moeder werd van ons eerste kind, een zoontje. Op dat moment heb ik, in overleg met mijn partner, de keuze gemaakt om fulltime thuis voor onze zoon te gaan zorgen, niet wetende dat de wereld er, vanaf dat moment, heel anders uit zou gaan zien. ‘Thuis’ werd voor bijna iedereen de enige plek, waar je kon en mocht zijn.

Die tijd van thuis zijn, wat voor ons verre van rustig was kan ik eerlijk zeggen, heb ik volop benut om uit te zoeken wat ik wilde doen. Tijdens de kraamperiode begon net de eerste lockdown, dit ging grotendeels aan ons voorbij.
Wat niet voorbijging, was het gemis aan bezoek in de kraamtijd. Kaartjes en raambezoekjes zijn toch niet het soort kraamvisite wat je voor ogen hebt, als je de wereld kennis wilt laten maken met je grote trots. Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen.

Ik besefte dat ik niet de enige ben die startende moeder/ vader/ verzorger was, zonder kraamvisite. Mijn doel was duidelijk!

Een uniek en persoonlijk cadeau creëren, dat tegelijkertijd bruikbaar, duurzaam en veilig is.

Een mooie manier om iemand te verwennen, zonder fysiek aanwezig te kunnen/hoeven zijn. Een geschenk dat laat zien dat je nét dat beetje extra moeite hebt gedaan voor de ander.
Een lange zoektocht volgde, naar duurzaam, veilig en gifvrij materiaal;  de wondere wereld van de baby’s ging voor mij open. Geloof me, dat is veel!
Bij alles wat ik doe denk ik, zou ik er zelf blij van worden als ik dit zou krijgen? Is het bruikbaar en kan ik er ook daadwerkelijk iets mee? Dat is de visie achter mijn creaties:

Mooie, unieke en zeer bruikbare ontwerpen.

Niet iedereen is creatief of heeft de tijd om zelf een mooi en bruikbaar geschenk te maken. Dat begrijp ik maar al te goed. Voor al die mensen, maar ook voor diegene die gewoon graag iets unieks en persoonlijks willen laten maken, biedt mijn website ‘Keep on Giving’ de uitkomst.
Een attentie, om te laten weten dat er aan iemand gedacht wordt, waarbij de ouders/ verzorgers het stralende middelpunt zijn. En op deze manier gaat ook mijn droom in vervulling.

Ik heb grote dromen, soms te groot, maar hé…… wie niet waagt, wie niet wint!

Unieke kraamcadeaus en nog veel meer!

Foto's

Luierbeer

Keep on Giving in het kort

Verkoop van

Dekentjes
Kraamcadeautjes
Schoentjes

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Keep on Giving


Brahmsstraat 40 6904 DD Zevenaar
06 18921916 Klik om te bellen