Kindercompagnie


Prelaat van den Bergplein 5 5396 PH Lithoijen
0412-482875 Klik om te bellen

Over Kindercompagnie

Kinder- en babyzaak Kindercompagnie is een bijzondere winkel in Lithoijen, een klein Brabants dorpje tussen Den Bosch en Oss. Van buitenaf is het bijna niet voor te stellen dat zich binnen een prachtig, sfeervol, oud klooster bevindt waar je volledig ingerichte baby- en kinderkamers vindt en alles wat je verder nodig hebt voor je kindje.

In onze winkel laat je je inspireren door de mooiste meubels, bijzondere accessoires en door leuke stylingideeen. De winkel van 5000m2 is zeker de moeite waard om eens te bezoeken: neem lekker de tijd, drink een kopje koffie in onze koffiecorner en laat je adviseren door een van onze medewerkers. 

Babykamers en kinderkamers

Kindercompagnie verkoopt baby- en kindermeubels in de breedste zin. Complete babykamers en kinderkamers of juist die ene bijzondere kast. Alle grote merken vind je bij ons (o.a. Bopita, Kast van een Huis, Coming kids, Opsetims en Alta) en meubels in allerlei stijlen. In de winkel staan maar liefst 100 ingerichte baby- en kinderkamers. Bij Kindercompagnie is er aan inspiratie dus geen gebrek. En kom je er even niet uit voor de baby- of kinderkamer? Dan denken onze stylistes graag mee!
Ook maken we meubels in opdracht en hebben we een eigen lijn meubels, linnengoed, klamboes en accessoires. Unieke producten, die je nergens anders vindt! 

Babyzaak vlakbij Den Bosch

Je vindt Kindercompagnie in Lothoijen op slechts 15 minuten rijden van Oss en Den Bosch. Graag tot ziens bij kinder- en babywinkel Kindercompagnie. 

 

Foto's

Kindercompagnie Lithoijen

Kindercompagnie in het kort

Verkoop van

Autostoeltjes
Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Meubels
Speelgoed
Zwangerschapskleding

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Kindercompagnie


Prelaat van den Bergplein 5 5396 PH Lithoijen
0412-482875 Klik om te bellen