Sofies Choice


Stationsstraat 32 6901 BH Zevenaar
06-12290689 Klik om te bellen

Over Sofies Choice

Sofies Choice maakt hoogwaardige baby- en kinderproducten. Waaronder wikkeldoeken, bijtringen & complete kraampakketten. Uiteraard zijn alle materialen 100% zelfgemaakt en 100% katoen. De afbeeldingen en patronen op de stoffen zijn een eigen ontwerp en in kleine oplage geproduceerd. Hierdoor is jouw wikkeldoek (bijna) one of a kind!

Meer over Sofies Choice:

Sofies Choice is een 100% Nederlands merk. Vanuit de passie voor handwerk is eigenaresse Mieke Thijssen in 2012 begonnen met het maken van eigentijdse baby- en kinderproducten. Hierbij is de visie dat deze producten een eigentijds en uniek design hebben, maar dan net even anders. Vanaf de geboorte van haar dochter is het niet alleen praktisch gebleken om zelf kleding en accessoires te maken, maar ook nog eens heel erg leuk. Vanuit de gedachte om dit ook met andere te willen delen is Sofies Choice ontstaan.

Wat kan Sofies Choice je bieden?

We hebben een basis collectie met daarin verschillende maten en kleuren wikkeldoeken en speendoekjes met het unieke Sofies Choice patroon. Daarnaast worden projecten op verzoek aangenomen. Zo zijn er al verschillende custom made knaag konijnen gemaakt, maar ook complete setjes kleding voor de allerkleinste. Geen uitdaging te groot, geen idee te gek.

Foto's

Sofies Choice in het kort

Verkoop van

Dekentjes
Draagzakken en draagdoeken
Kleding
Kraamcadeautjes

Online verkoop (webshop)

Ja

Onze locatie

Sofies Choice


Stationsstraat 32 6901 BH Zevenaar
06-12290689 Klik om te bellen