Tokkelientje


Maarsmansteeg 12 2311 EE Leiden
071 870 1076 Klik om te bellen

Over Tokkelientje

Waarom is Tokkelientje de beste keuze voor jou?

De leukste conceptstore voor duurzame kinderkleding, accessoires, speelgoed en meer! Perfect voor kinderen van 0 tot 16 jaar! Tokkelientje is een begrip in Leiden voor hippe ouders en kids. Tokkelientje is geboren uit een passie voor kinderkleding en het gemis van een winkel zoals deze voor onszelf in de buurt.

Meer over Tokkelientje:

In onze winkel vind je duurzame kinderkleding van goede kwaliteit. Mooie stoffen, materialen, comfortabel en net even anders dan anders. Daar worden wij blij van!

Wat kan Tokkelientje je bieden?

Tokkelientje heeft een ruim assortiment aan kinderkleding voor kids van 0 tot 16 jaar oud, accessoires, kraamcadeautjes, boeken, speelgoed en nog veel meer. Je vindt bij ons de hipste merken zoals Bergstein, CarlijnQ, Enfant, Feetje, Maed for Mini, Sproet & Sprout.

Wie gingen je voor?

Onze winkel in hartje Leiden is geliefd bij ouders en kids uit de omgeving. Als Leiden niet in de buurt is, kun je terecht op onze uitgebreide online webshop. Hier bieden we ons volledige assortiment aan! Of neem vast een kijkje online voor je naar onze winkel komt :-)

Tokkelientje in het kort

Verkoop van

Kinderkamers
Kleding
Kraamcadeautjes
Schoentjes
Speelgoed

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Zaterdag geopend

Ja

Onze locatie

Tokkelientje


Maarsmansteeg 12 2311 EE Leiden
071 870 1076 Klik om te bellen