WURMPY


Houttil 64 1811 JL Alkmaar

Over WURMPY

Waarom is WURMPY de beste keuze voor jou?

De leukste producten voor de kleinste WURMPY's! Bij WURMPY proberen wij ervoor te zorgen dat al onze producten iets extra's toevoegen bij de opvoeding. Biologische producten, gerecycled plastic, fantasierijk/educatief speelgoed en prachtige designs zijn een paar van de dingen waar wij op gefocust zijn. Producten die waarde toevoegen op een speciale manier zijn voor ons belangrijk. Wij zijn goed op weg naar een 100% duurzaam assortiment. Kom gerust een keer langs in de winkel of shop online op www.wurmpy.nl!

Meer over WURMPY:

Als 20 - jarige ben ik sinds januari de webshop www.wurmpy.nl begonnen. Tijdens mijn examen ben ik gelijk aan de slag gegaan om de droom van een fysieke winkel waar te maken! En dit is helemaal gelukt. Sinds juli shop je nu aan de houttil de leukste artikelen voor alle wurmpy's van 0 tot ongeveer 6 jaar. Hier sta ik (Fallon) 4 dagen in de week in de winkel. Van woensdag tot zaterdag kan u bij mij terecht. Op dinsdag werk ik aan de webshop en is de winkel dan ook gesloten. (tot ik iemand kan vinden die graag het team komt versterken! Om dat ik zelf hier elke dag sta is het fijn voor de klanten die iets retour komen brengen of een klacht hebben over een product, omdat ik precies weet wanneer en hoe de aankoop van het product is verlopen. Naast mij loopt er soms ook een stagiair rond die u graag helpt naar het juiste cadeau te zoeken! Het doel van wurmpy is naast aparte, leuke en vernieuwde producten te verkopen die u niet zomaar overal vind, om zo veel mogelijke producten een goede impact te maken op de wereld, zoals; bioplastic, duurzaam hout, bedrijven die nieuwe bomen planten, geen plastic gebruik en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ons doel is een 100% duurzaam assortiment. Wij zijn al een heel eind op weg! Mee helpen om ons doel te bereiken om onze winkel planeet vriendelijk te maken? Volg, deel en like onze Instagram (@wurmpy_bl) of Facebook (@wurmpy). Daarnaast kan u natuurlijk ook helpen door bij ons in de winkel te komen shoppen ;)

Wat kan WURMPY je bieden?

Naast dat u verzorging artikelen, speelgoed, kleding, slaapartikelen, kraam/babyshower cadeautjes en nog veel meer leuks bij ons kan shoppen. Heeft u iets bij ons in de winkel gekocht, maar bent u niet tevreden of is het dubbel gekocht? Kom dan gerust terug met het product, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen! Ons beleid in de winkel is binnen 14 dagen ruilen. Wij geven geen geld terug, (wanneer u de producten in de winkel gekocht zijn. Kijk op www.wurmpy.nl voor ons retourbeleid in de webshop.) Wel kan u een tegoedbon ontvangen en kunnen wij eventueel een product dat u wel graag wilt hebben bestellen.

Wie gingen je voor?

Wurmpy heeft veel verschillende kanten en daarom zijn onze klanten ook allemaal erg verschillend. Van moeders tot vaders, opa's en oma's, tante's en ooms, vrienden en vriendinnen tot bedrijven die iets voor hun personeel zoeken. Wij hopen de klanten een fijne, maar vooral leuke en enthousiaste ervaring te geven over Wurmpy. Zodat wij ze de volgende keer weer blij kunnen ontvangen!

Foto's

wurmpy de winkel!

WURMPY in het kort

Verkoop van

Accessoires
Dekentjes
Kleding
Kraamcadeautjes
Speelgoed

Speciaalzaak

Ja

Online verkoop (webshop)

Ja

Zaterdag geopend

Ja

Onze locatie

WURMPY


Houttil 64 1811 JL Alkmaar